Telefoonnummer

06-30284410

E-mail

info@reizendgeluk.nl

Openingstijden

Vakantie tot 12-08-24

Geleide Meditatie 

  • 30 minuten (1 op 1 en op maat geschreven) €37,50
  • 60 minuten (1 op 1 en op maat geschreven) €55,-
  • 90 minuten in groep €12,50 per persoon

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en vind innerlijke rust en balans met de Geleide Meditatie. Laat je meenemen op een reis naar diepe ontspanning en zelfontdekking, waarbij je wordt geleid door mijn stem en rustgevende muziek. Of je nu op zoek bent naar stressverlichting, emotionele heling of spirituele groei, de Geleide Meditatie biedt een veilige en effectieve manier om je geest te kalmeren en jezelf te centreren. Creëer een moment van sereniteit en welzijn in je leven door een sessie te boeken. Ontdek de kracht van meditatie en laat jezelf stralen van binnenuit.

Het is mogelijk om meditaties op maat te maken. Zijn er thema’s waar jij mee aan de slag wil, laat het vooral weten.

Het is ook mogelijk om in een groep te mediteren. Samen mediteren maakt het nog krachtiger. Regelmatig organiseer ik groepsmeditaties, houd de agenda in de gaten.

Bij meditatie draait het om een bewuste ademhaling. Je laat je geest volledig tot rust komen. Je kan het op allerlei manieren beoefenen, alles is goed, zolang het maar jouw manier is. Probeer je gedachten niet te controleren maar ze los te laten. Je hoeft niet te proberen om je gedachten leeg te maken wanneer je mediteert. Het gaat meer om het observeren en accepteren van je gedachten. Je laat ze als het ware voorbij komen, je luistert er naar en laat ze vervolgens weer gaan.

Zorg voor een fijne en rustige plek waar niemand je kan storen. Begin met het bewust worden van je ademhaling. Voel hoe je lichaam gedragen wordt door de bank of stoel waar je ligt of zit. Laat je ademhaling vertragen en adem net iets dieper in en uit dan je normaal zou doen. Door een lange en rustige ademhaling weet je lichaam dat je veilig bent. Bij elke inademing komt er een golf van ontspanning en bij elke uitademing laat je steeds wat meer spanning los.

Wanneer je in een groep mediteert maakt het nog krachtiger. Het is mooi om de energie van de groep te zien en wat het met iedereen doet. Ieder op zijn eigen niveau. Regelmatig verzorg ik groepsmeditaties. Het zijn geleide meditaties met elke keer een ander thema. Heb je zelf een groep waarmee je wil mediteren dan is het ook mogelijk om een meditatie op maat te schrijven. Zo kunnen jullie samen het maximale eruit halen van wat jullie nodig hebben.