Telefoonnummer

06-30284410

E-mail

info@reizendgeluk.nl

Openingstijden

Vakantie tot 12-08-24

Workshop ontspanningsmassage voor 2 personen

Herken je dat? Je geeft je partner wel eens een massage, maar eigenlijk doe je dan maar wat?
Wil je meer weten over het geven van een massage en welke volgorde het beste is om een massage op te bouwen?
Wil je eventuele pijnklachten van je partner verlichten?
Of willen jullie elkaar rust en ontspanning geven na een drukke werkdag?

De privé-workshop is voor 2 personen zodat er gericht aandacht gegeven kan worden aan persoonlijke wensen en eventuele klachten. De workshop wordt op een rustige en respectvolle manier gegeven en je oefent op elkaar. Een goede massage komt tegemoet aan één van de meest fundamentele behoeftes van de mens: warm, respectvol en liefdevol aangeraakt worden. Tijdens de workshop kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de basisprincipes en basistechnieken van de ontspanningsmassage.

Wat leer je?

In twee uur leer je diverse massagetechnieken om ontspanning en eventueel verlichting te brengen bij jouw partner. De technieken oefen je op elkaar op een massagetafel. Rug, nek, schouders en hoofd worden behandeld. Heb je andere wensen, bijvoorbeeld meer focus op de benen of voeten, dan is dat ook mogelijk. Naast de diverse massagetechnieken leer je ook om vanuit je gevoel, met respect en liefde voor elkaar te masseren. We maken gebruik van een heerlijk warme olie. De workshop vindt plaats in mijn praktijk, een rustige en sfeervolle ruimte. 

Naast de basistechnieken leer je de juiste houding aan te nemen tijdens het masseren. Ondertussen leer je van elkaar wat de ander wel en niet fijn vindt. Ervaar wat de aanraking met je doet.

Investering €125,- voor 2 personen. Dit is inclusief koffie/thee/water en een versnapering.