Telefoonnummer

06-30284410

E-mail

info@reizendgeluk.nl

Openingstijden

Vakantie tot 12-08-24

Ik bied verschillende behandelingen/massages aan en ik wil met klem benadrukken dat een erotische massage hier NIET bij hoort!

Fibro-Massage Een Ontspanningsmassage speciaal voor mensen met fibromyalgie. Het is zachter en langzamer dan de klassieke Ontspanningsmassage. Wanneer je nog niet eerder een massage hebt gehad is het advies om de eerste keer niet langer dan 30 minuten te boeken. Ik gebruik daarbij natuurlijke essentiële oliën die ondersteunen bij het verlichten van fibromyalgie.

Geleide Meditatie Tijdens de meditatie lig je op de behandeltafel of zit je op een stoel, wat voor jou prettig is. Het is mogelijk om meditaties op maat te maken. Zijn er thema’s waar jij mee aan de slag wil, laat het vooral weten. Het is ook is het mogelijk om in een groep te mediteren. Samen mediteren maakt het nog krachtiger. Regelmatig organiseer ik groepsmeditaties, houd de agenda in de gaten.

Hand en/of voetmassage in de laatste levensfase. De massage kan zorgen voor ontspanning, vermindering van stress en angst en verbetering van slaap. Ik stem de massage af op jouw wensen en conditie. Bij deze behandeling kom ik bij jou thuis.

Hypnose Hypnose wordt gebruikt als middel om je te verlossen van fysieke en psychische klachten. Te denken aan afvallen, onzekerheid, fobieën, nagelbijten, emotie-eten, slaapproblemen en ga zo maar door. Wanneer je in een diepe trance zit kan het veranderwerk (reframing) beginnen. Bij reframing wordt de manier waarop jij je (fysieke) probleem, gewoonte of gedrag waarneemt, interpreteert en beleeft, in je onderbewustzijn herschreven / herkaderd op een manier zoals jij graag wil dat je dingen waarneemt, interpreteert en beleeft. Het kan zijn dat je na 1 sessie geholpen bent en soms zijn er een paar sessies nodig. Thema’s die ik momenteel behandel: Emotie-eten, Onzekerheid, Burn-out, Nagelbijten.

Magnesiumpakking/massage Bij binnenkomst starten we met een kop thee en een voetenbad. Bij een pakking wordt je hele lichaam met magnesiumolie ingesmeerd. Vervolgens mag je 30 minuten heerlijk relaxen onder een warmtedeken. De temperatuur van de deken wordt ingesteld op ±42 graden. De poriën gaan langzaam open en de pakking trekt heerlijk de huid in. Het is aan te raden om jezelf 2 dagen voor aanvang van de totale lichaamspakking niet te scheren. Magnesiumzout kan bij net geschoren lichaamsdelen gaan prikken. Magnesium werkt kalmerend en helpt de spieren en bloedvaten ontspannen, het is een anti-stress mineraal bij uitstek. Er is een optimale opname van magnesium via de huid. Het is mogelijk om de pakking te combineren met een massage.

Ontspanningsmassage Kom volledig tot rust met een Ontspanningsmassage. Bij 30 minuten worden de rug, nek en schouders gemasseerd. Bij 60-90 minuten worden de rug, nek, schouders, armen, benen en voeten gemasseerd. Ik gebruik natuurlijke oliën afgestemd op jouw wensen

Reiki Je ligt aangekleed op de behandeltafel. Het geeft een gevoel van rust en herstelt evenwicht tussen lichaam en geest. Reiki is een alternatieve geneeswijze die je inzet bij allerlei klachten. Je hoeft trouwens geen klachten te hebben om voor Reiki te gaan. Het is zo’n mooie en eenvoudige manier om jezelf bewust te maken en te helen. Je hoeft niet te praten tijdens de behandeling, dus je herbeleeft geen trauma’s. Het is een ontspannende ervaring. Handen hebben een helende werking.

Reiki-Massage Fijne combinatie tussen een Ontspanningsmassage met Reiki. Een overvloed aan ontspanning. Met Reiki-Massage hef je blokkades in het lichaam op. Dit kunnen fysieke, mentale, emotionele, energetische en zelfs spirituele blokkades zijn.

Stoelmassage Geschikt voor bedrijven die voor hun medewerkers het welzijn en werkgeluk willen vergroten. De massage werkt preventief, voorkoming van stress en vele andere klachten. Daarbij zorgt het ook voor een fijne ontspanning. Kortom een snelle en effectieve manier om werkstress te voorkomen en aan je medewerkers te laten zien dat je ze waardeert. Duur stoelmassage circa 15 minuten.

Zwangerschapsmassage Mogelijk vanaf 12 weken zwangerschap tot 42 weken. Genieten van een ontspannende massage. Hoofd, achterkant lichaam en desgewenst de buik. Tijdens de zwangerschap is het fijn om wat extra ontspanning te ervaren. Er gebeurt zoveel in je lichaam. Je lichaam is hard aan het werk. Ik heb een massagetafel met uitsparing voor buik en borsten zodat je als zwangere ook even heerlijk op je buik liggen.