Telefoonnummer

06-30284410

E-mail

info@reizendgeluk.nl

Openingstijden

Vakantie tot 12-08-24

Missie

Mijn missie is om mijn klanten een holistische benadering van welzijn te bieden door middel van professionele en persoonsgerichte behandelingen. Ik streef ernaar om stress te verminderen, pijn te verlichten en het algemene welzijn van mijn klanten te verbeteren door een veilige, ontspannen en zorgzame omgeving te creƫren. Een plek waar iemand zichzelf mag zijn, zonder oordeel

Visie

Mijn visie is om een toonaangevende praktijk te worden. Welke bekend staat om kwaliteit, klanttevredenheid en professionalisering. Ik wil graag een gemeenschap opbouwen waar gezondheid en welzijn centraal staan, en waar iedereen zich ondersteund voelt in hun persoonlijke reis.

Uitwerking

Om deze missie en visie te realiseren, kunnen de volgende kernwaarden en doelen worden opgenomen:

Kernwaarden:
  • Professionaliteit: Ik hanteer de hoogste normen van ethiek en professionaliteit in al mijn diensten.
  • Empathie: Ik luister naar en begrijp de unieke behoeften van elke klant.
  • Kwaliteit: Ik gebruik passende en professionele technieken en materialen voor mijn behandelingen.
  • Educatie: Ik investeer in educatie en training om op de hoogte te blijven en uitgebreide zorg te kunnen leveren.
  • Gezondheid en welzijn: Ik bevorder een holistische benadering van gezondheid en welzijn.
Doelen:
  • Klanttevredenheid: Ervoor zorgen dat elke klant tevreden en ontspannen de praktijk verlaat.
  • Gemeenschapsbetrokkenheid: Actief deelnemen aan lokale gemeenschapsinitiatieven die gezondheid en welzijn bevorderen.
  • Duurzaamheid: Gebruik van milieuvriendelijke producten.
  • Groei en innovatie: Uitbreiden van mijn diensten en het implementeren van nieuwe technieken en behandelingen. Mogelijkheid tot meer samenwerkingsverbanden.

Door deze missie en visie te communiceren en na te leven, kan de massagepraktijk een sterke reputatie opbouwen en een betekenisvolle impact hebben op de gezondheid en het welzijn van de gemeenschap.